سرویس های ابری چیست راهنمای 1402

سرویس های ابری امروزه از متداول ترین و پر طرفدارترین سرویس های روز دنیا هستند که از طرف شرکت های ارائه دهنده سرویس اینترنت و هاست ارائه می شوند و سهم چشم گیری از دنیای مجازی را به خود اختصاص داده اند. چرا از سرویس های ابری استفاده می کنیم؟ زمانی که از سرویس های […]

فهرست مطالب

سرویس های ابری امروزه از متداول ترین و پر طرفدارترین سرویس های روز دنیا هستند که از طرف شرکت های ارائه دهنده سرویس اینترنت و هاست ارائه می شوند و سهم چشم گیری از دنیای مجازی را به خود اختصاص داده اند.

چرا از سرویس های ابری استفاده می کنیم؟

زمانی که از سرویس های ابری استفاده می کنیم، دیگر نگران مدیریت زیر ساخت و پشتیبانی آن نیستیم و فقط تمرکز را بر روی استفاده از آن می گذاریم. ارائه دهنده ای که انتخاب می کنید باید طیف وسیعی از فعالیت ها را جهت بالا بردن کیفیت خدمات پشتیبانی کند مانند پردازش و تبادل برنامه، ذخیره سازی و مدیریت داده های شما.

با استفاده از سرویس های ابری، کاربران شما بدون نیاز به بخش فناوری اطلاعات می توانند ذخیره سازی ، پشتیبان گیری و همچنین تجزیه و تحلیل داده ها انجام دهند.

مزایای سرویس های ابری چیست؟

استفاده از سرویس رایانش ابری به مشترکین این امکان را می دهد که از طریق لپتاپ، تبلت و گوشی های هوشمند که برای محافظت از داده ها و دارایی های روی فضای ابری پیکربندی شده، به منابع دسترسی آنلاین داشته باشند. سرویس های ابری با روش پرداخت به موقع یا pay as you go، روشی را برای پاسخگویی به افزایش تقاضا به‌طور مؤثرتری نسبت به خدمات محاسباتی داخلی ارائه می‌کنند.

سرویس های ابری چگونه مورد استفاده قرار می گیرند؟

قدرت، انعطاف‌پذیری و چابکی سرویس‌های ابری منجر به استفاده‌های بی‌شماری شده است که هر روز تعداد بیشتری از آنها اختراع و مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ایمیل: شاید اولین سرویس ارائه شده باشد که نیازی به نصب نرم افزار بر روی دستگاه محلی نداشته تا بتوان از آن استفاده کرد بلکه بر روی یک فضای ابری میزبانی می شود.

تجزیه و تحلیل داده های بزرگ: داده های بزرگ به حجم عظیمی از اطلاعاتی که کسب و کارها دارند اشاره دارد مانند آمازون و فیس بوک که درکی از اطلاعات خرید کاربران را جمع آوری می کنند. امروزه بیشتر شرکت ها از اطلاعات کاربران برای فروش و مارکتینگ استفاده می کنند.

توسعه نرم افزار: به دلیل انعطاف پذیری سرویس های ابری، کاربران می توانند محیط هایی بسازند و به سرعت آن ها را ازبین ببرند. چیزی که قبلا ماه ها به طول می انجامید، اکنون فقط در عرض چند دقیقه قابل انجام است.

پشتیبان گیری و بازیابی: با استفاده از Iaas شما میتواند به فضای نامحدودی که با مدیریت سیاست های چرخه عمر داده ها ساخته شده است دسترسی داشته باشید.

میزبانی وب: سازمان‌ها اغلب از IaaS برای میزبانی وب استفاده می‌کنند تا بتوانند بار ترافیک را در چندین سرور متعادل کنند. توانایی تهیه و پیاده سازی مقیاس بندی خودکار کل فرآیند را ساده می کند و بسیاری از ورودی های اداری و نگهداری مورد نیاز را از بین می برد.

سرویس VPS چیست؟

سرویس VPS یا سرویس اختصاصی مجازی، سرویسی است که طرفداران و مخاطبین زیادی به آن روی آورده اند و یکی از پر طرفدار ترین خدمات و سرویس های هاستینگ یا میزبانی می باشد. در این مقاله ما برای شما به طور کامل و جامع این سرویس کاربرد آن را شرح می دهیم. در ادامه با دوربرد همراه باشید

سرویس VPS یا سرویس مجازی اختصاصی که امروزه جای خود را در بین کاربران اینترنت باز کرده و طرفداران بی شماری کسب کرده است. هنگام مقایسه VPS و هاست اشتراکی، سرویس اختصاصی مجازی امن تر و قابل اعتماد تر از سرویس هاست اشتراکی است که در آن فضای اختصاصی ندارید. اگرچه در مقیاس کوچکتر و ارزان تر از اجاره یک سرور کامل است.

در سرویس وی پی اس ((VPS هر پارتیشن مستقل بوده و این توانایی را دارا می باشد که بر روی هر پارتیشن سیستم عامل مخصوص به خود را به صورت جداگانه داشته باشد، بر همین اساس میتوان به صورت نامحدود بر روی آن IP داشت.

سرویس وی پس اس (VPS) چگونه کار می کند؟

سرور یک رایانه است که میزبان وب شما فایل های و پایگاه داده های مورد نیازشما را بر روی آن ذخیره می کند. هر زمان که یک بازدیدکننده آنلاین بخواهد به وب سایت شما دسترسی پیدا کند، مرورگر او درخواستی را به سرور شما ارسال می کند و فایل های لازم را از طریق اینترنت منتقل می کند.

وی پی اس (VPS) یک سرور اختصاصی مجازی در اختیار شما قرار می دهد که یک سرور فیزیکی را شبیه سازی می کند. اما در واقعیت بین چند نفر به اشتراک گذاشته می شود. با استفاده از سرویس مجازی سازی، ارائه دهنده هاست شما یک لایه مجازی در سیستم عامل شما اجاد می کند. این لایه سرور را به پارتیشن هایی تقسیم می کند و به هر کاربر اجازه می دهد سیستم عامل و نرم افزار خود را نصب کند.

اجرای VPS به شما امکان می دهد وب سایت خود را در یک ظرف امن با منابع تضمین شده (حافظه، فضای دیسک، هسته های CPU و غیره) راه اندازی کنید ونیاز به اشتراک گذاری با سایر کاربران نیست. با میزبانی VPS، شما همان دسترسی در سطح ریشه را دارید که گویی یک سرور اختصاصی دارید، اما با هزینه بسیار کمتر.

خدمات ارتباطات دوربرد

اینترنت وایرلس

خانگی و تجاری

سرویس های ابری

خرید هاست، دامنه و سرور

پهنای باند اختصاصی

سرعت تا بینهایت

خدمات تلفن وُیپ

تلفن درون شبکه و سازمانی

اینترنت پوینت تو پوینت

سرویس اینترنت اختصاصی